Niet vergeten, breedte meten!

Bijna 40% van de kinderen draagt niet goed passende schoenen! De perfecte pasvorm betekent namelijk niet alleen de juiste lengte, maar ook de juiste breedte. Daarom maken Twins & Trackstyle schoenen in verschillende lengte- en breedtematen. Hierdoor kan elk kind een goed passend paar schoenen dragen, of ze nou een hele smalle of extra brede voet hebben. Naast een goede pasvorm volgen Twins & Trackstyle ook de laatste trends op modegebied. Trendy schoenen én de juiste ondersteuning, dat zijn Twins & Trackstyle.

Twins

De schoenen van Twins zijn speciaal ontwikkeld voor meisjes met hele smalle voeten, normale en ook brede voeten. In onze collecties zijn de mooiste leersoorten omgetoverd tot de meest creatieve designs. Twins brengt een geheel vernieuwende collectie aan trendy schoenen met de beste pasvorm!

Trackstyle

Trackstyle heeft schoenen ontwikkeld voor jongens met normale, smalle of brede voeten. Elk seizoen wordt er veel tijd en aandacht geschonken aan onze pasvorm en breedtematen. Ook met deze collectie is Trackstyle er weer in geslaagd de coolste schoenen en sneakers te brengen, met de pasvorm zoals je die van ons gewend bent.

Lengte- en breedtematen

De meeste kindervoeten hebben een smallere of juist wat bredere kinderschoen nodig. Twins & Trackstyle brengen daarom schoenen in diverse breedtematen van heel smal tot extra breed.

Puurste materialen

Stevige contreforts voor een goede hielaansluiting, breedtematen, extra groeiruimte en het gebruik van de juiste materialen zorgen ervoor dat de voeten van uw kind zich op een gezonde manier kunnen ontwikkelen.

Schoen als basis

Kindervoetjes zijn de basis en verdienen een stukje extra aandacht. Al onze schoenen worden gemaakt onder goede omstandigheden en uiteraard vrij van kinderarbeid.

Nederlands ontwerp

Ruige materialen, sterke leersoorten, stoere finishings, ruwe ontwerpen en catching details zorgen ervoor dat het een schoen is met karakter! Het leven is een groot avontuur!